Aangeslagen Griezmann kijkt in de spiegel na uitschakeling

Reacties

Antoine Griezmann erkende dinsdagavond ruiterlijk dat Atlético Madrid er niet aan te pas kwam tegen Juventus. De Rojiblancos sneuvelden ondanks de 2-0 zege in de eerste ontmoeting in de achtste finale van de Champions League.

Aangeslagen Griezmann kijkt in de spiegel na uitschakeling

'We speelden duidelijk niet zoals we het voor ogen hadden. Het was een heel slechte avond, we maakten het Juventus te makkelijk', liet een aangeslagen Griezmann na de 3-0 nederlaag weten voor de camera van Sky Sport Italia.

Typerend was dat Atlético Madrid geen enkel schot op doel noteerde. 'We zijn allemaal heel teleurgesteld omdat we het simpelweg lieten afweten. Het wilde gewoon niet lukken. Ook bij mezelf liep het niet, ik ben de eerste die dat toegeeft. Juventus was op alle fronten superieur aan ons.'

Ook Diego Godín liet weten dat Juventus de zege toekomt. 'Wij konden hen gewoon geen pijn doen en zij speelden zowel defensief als offensief uitstekend', meldde de verdediger in gesprek met Movistar.

Aangezien de finale op 1 juni wordt afgewerkt in het Wanda Metropolitano van Atlético was de ploeg uit Madrid er dit seizoen extra op gebrand om de finale te halen.

'Simeone met hulp van fenomenale Ronaldo tactisch gekleineerd'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.