1. FC Köln stelt 'troostprijs' veilig bij vastleggen Podolski

Reacties

Lukas Podolski gaat na zijn actieve loopbaan aan de slag voor zijn grote liefde 1. FC Köln, zo meldt de Bundesliga-club dinsdagmiddag in een statement.

1. FC Köln stelt 'troostprijs' veilig bij vastleggen Podolski
© Pro Shots

Nog onduidelijk is wat de 34-jarige Podolski precies gaat doen voor de club waar hij de jeugdopleiding doorliep en debuteerde als prof. Köln hoopte de 130-voudig Duits international in eerste instantie te verleiden tot een terugkeer als speler, maar onlangs werd bekend dat Podolski zijn loopbaan voortzet bij Antalyaspor.

'We hebben een aangenaam en open gesprek gevoerd. Ik kijk ernaar uit om te kijken hoe ik Köln kan ondersteunen. Deze club blijft mijn thuis', laat de wereldkampioen van 2014 weten in een verklaring.

Voorzitter Werner Wolf omschrijft Podolski als een 'idool voor een hele generatie fans.' 'Voor hem staat de deur altijd open. We blijven de komende periode met hem in gesprek.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.