Portugal

Sporting Portugal - Boavista

Viktor Gyökeres heeft drie keer gescoord voor Sporting CP dat met 6-1 won van Boavista in de thuiswedstrijd in de Primeira Liga. Paulinho en Nuno Miguel Gomes dos Santos scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, Gaïus Makouta scoorde voor Boavista. Gaïus Makouta opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team. Sporting CP maakte gelijk net voor het rustsignaal toen Gyökeres scoorde, met een assist van Paulinho. Dias Fernandes maakte 2-1 in de 54ste minuut, na een assist van Geny Cipriano Catamo. Gyökeres scoorde nog een keer in de 68ste minuut, na een assist van Nuno Miguel Gomes dos Santos. In de 79ste minuut deed Gyökeres de tegenstander nogmaals pijn en vergrootte de voorsprong voor Sporting CP. Zo werd de hattrick voltooid. De 5-1 werd gemaakt toen Gomes dos Santos het net vond voor Sporting CP, op aangeven van Gyökeres. Zeven minuten later bouwde Sporting CP de voorsprong uit naar 6-1. Paulinho passeerde nog een keer de doelman, met een assist van Gomes dos Santos. Voor Sporting CP was het de twaalfde ongeslagen wedstrijd op rij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sporting CP vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Boavista één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Sporting CP speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Estrela in het Estádio José Gomes, Boavista treft Rio Ave in de thuiswedstrijd in het Estádio do Bessa Século XXI. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 30 maart om 1.00 uur.