Portugal

Arouca - Sporting Portugal

Sporting CP is bezig met een goede reeks in de Primeira Liga. De wedstrijd tegen Arouca resulteerde in Sporting’s elfde ongeslagen wedstrijd achter elkaar en eindigde uiteindelijk in 0-3. Sporting CP startte goed en nam in de 19de minuut de leiding na een doelpunt van Viktor Gyökeres, met een assist van Matheus Reis de Lima. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. De 2-0 werd gemaakt toen Geny Cipriano Catamo het net vond voor Sporting CP, op aangeven van Paulinho. Morten Hjulmand diepte de voorsprong uit in de in de 96ste minuut minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Arouca drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Sporting CP vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Jeremiah St. Juste werd in de 67e minuut in het veld gebracht voor Sporting CP. De volgende wedstrijd van Arouca is op zondag 17 maart om 16.30 uur uit tegen Moreirense in het Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Sporting CP speelt op dezelfde dag om 21.30 uur thuis tegen Boavista in het Estádio José Alvalade.