Sporting Portugal - Atalanta

Official partner
1 - 1
Expected goals0.2 - 1.1

Sporting CP en Atalanta hebben de punten gedeeld in de wedstrijd tussen beide teams in de UEFA Europa League 8th Finals. De eindstand was 1-1. Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong, toen Paulinho scoorde in de 17de minuut, op aangeven van Francisco António Machado Mota de Castro Trincão. Gianluca Scamacca bracht in de 39ste minuut Atalanta op gelijke hoogte, met een assist van Aleksey Miranchuk. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. Jeremiah St. Juste werd bij de rust in het veld gebracht voor Sporting CP en Teun Koopmeiners werd in de 72e minuut in het veld gebracht voor Atalanta. Marten de Roon (Atalanta) speelde het hele duel. Beide teams treffen elkaar alweer binnenkort op donderdag 14 maart om 21.00 uur.