Portugal

Sporting Portugal - Farense

Sporting CP is bezig met een goede reeks in de Primeira Liga. In de thuiswedstrijd tegen Farense bleef de club voor de tiende wedstrijd op rij ongeslagen. Het duel in het Estádio José Alvalade eindigde in 3-2. Al vroeg in de wedstrijd kwam Sporting CP op voorsprong, toen Daniel Santos Bragança scoorde na 11 minuten. Viktor Gyökeres bouwde de marge verder uit naar 2-0 na bijna een half uur, met een assist van Pedro António Pereira Gonçalves. In de 32ste minuut verkleinde Mohamed Belloumi na een assist van José Luís Mendes Andrade, de achterstand voor Farense. Direct na de rust bracht Mendes Andrade Farense langszij. Pereira Gonçalves scoorde in de 53ste minuut namens Sporting CP, na een assist van Ricardo de Sousa Esgaio. Het was de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Farense. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sporting CP vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Farense twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Sporting CP dit seizoen. De nederlaag was ook voor Farense de negende nederlaag met één doelpunt verschil. Jeremiah St. Juste bij Sporting CP in de 69ste minuut gewisseld. De volgende speeldag speelt Sporting CP op zondag 10 maart om 19.00 uur bij Arouca. Farense ontvangt zaterdag 9 maart om 16.30 uur Vizela.