Portugal

Arouca - Famalicão

Arouca heeft met 3-2 gewonnen in de thuiswedstrijd tegen Famalicão in de Primeira Liga vrijdag. Eén speler van Famalicão kreeg een rode kaart. Er werd een vroege voorsprong genomen door Famalicão na een doelpunt van Jhonder Cádiz na 12 minuten, op aangeven van Marcos Vinicios Lopes Moura. Morlaye Sylla bracht in de 33ste minuut Arouca op gelijke hoogte, met een assist van Rafa Mújica. Direct na de rust bracht Cristo González Arouca op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Gustavo Filipe Alves de Freitas Azevedo e Sá gelijk namens Famalicão na een assist van Zaydou Youssouf. Met nog bijna een half uur te gaan verzekerde Mújica de overwinning na een assist van David Martins Simão. Na een overtreding in de 94ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Puma Rodríguez van Famalicão met rood van het veld. In de laatste vijf wedstrijden heeft Arouca vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Famalicão één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Arouca dit seizoen. De nederlaag was ook voor Famalicão de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. . Justin de Haas (Famalicão) speelde de hele wedstrijd. De volgende wedstrijd voor Arouca is uit tegen Chaves. De teams staan op vrijdag 1 maart om 21.15 uur tegenover elkaar. Famalicão neemt het maandag 4 maart om 21.15 uur thuis op tegen Boavista.