Portugal

Famalicão - Rio Ave

In het duel tussen Famalicão en Rio Ave in de Primeira Liga, heeft Famalicão de overwinning behaald. Het team won vrijdag met 2-1. Rio Ave kwam op voorsprong toen Abdul-Aziz Yakubu scoorde in de 14de minuut. Jhonder Cádiz bracht in de 17de minuut Famalicão op gelijke hoogte, op aangeven van Marcos Vinicios Lopes Moura. Cádiz maakte 2-1 in de 66ste minuut. Famalicão draaide daarmee de rollen om. In de laatste vijf wedstrijden heeft Famalicão twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Rio Ave één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Famalicão dit seizoen. De nederlaag was ook voor Rio Ave de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. Justin de Haas speelde de hele wedstrijd voor Famalicão en kreeg één gele kaart. Speelde de hele wedstrijd. De volgende wedstrijd voor Famalicão is uit tegen Arouca. De teams staan op vrijdag 23 februari om 21.15 uur tegenover elkaar. Rio Ave neemt het zondag 25 februari om 21.30 uur thuis op tegen Sporting CP.