Portugal

Chaves - Arouca

Arouca heeft vrijdag de uitwedstrijd tegen Chaves in de Primeira Liga met 1-5 gewonnen. Chaves startte goed en nam in de 16de minuut de leiding na een doelpunt van Raphael Gregório Guzzo. Cristo González bracht in de 35ste minuut Arouca op gelijke hoogte. Rafa Mújica bracht in de 40ste minuut de uitploeg op voorsprong, met een assist van Tiago Alexandre de Sousa Esgaio. Direct na de rust vergrootte David Remeseiro Salgueiro de voorsprong van Arouca. Twee minuten later bouwde Arouca de voorsprong uit naar 4-1. Mújica passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van Francisco Javier Montero Rubio. Morlaye Sylla passeerde vier minuten later de doelman, met een assist van González, en voerde de score verder op naar 5-1 voor Arouca. In de laatste vijf wedstrijden heeft Chaves één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Arouca vier overwinningen en één nederlaag heeft. De volgende speeldag speelt Chaves op maandag 11 maart om 21.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Gil Vicente. Arouca ontvangt zondag 10 maart om 19.00 uur Sporting CP.