Portugal

Estrela - Chaves

Estrela en Chaves hebben de punten gedeeld in het duel tussen beide teams in de Primeira Liga. De eindstand was 1-1. Chaves begon de wedstrijd goed en nam in de 7de minuut de leiding na een doelpunt van Héctor Hernández, met een assist van Joarlem Batista Santos. Estrela maakte gelijk net voor het rustsignaal toen Ronaldo Rodrigues Tavares scoorde, op aangeven van Leonardo Rodrigues Lima. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Estrela één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Chaves één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Estrela dit seizoen. Estrela speelt de volgende wedstrijd uit tegen Sporting Braga. De teams staan op zaterdag 2 maart om 21.30 uur tegenover elkaar. Chaves neemt het vrijdag 1 maart om 21.15 uur thuis op tegen Arouca.