Portugal

FC Porto - Estrela

In de Primeira Liga heeft zaterdag Porto het thuisduel tegen Estrela gewonnen. In de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong, waarna Porto in de tweede helft uitliep naar 2-0. In de 35ste minuut nam Porto de leiding via Wenderson Rodrigues do Nascimento Galeno. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde João Mário Neto Lopes en voerde de voorsprong op na een assist van Rodrigues do Nascimento Galeno. In de laatste vijf wedstrijden heeft Porto drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Estrela één overwinning en vier nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Porto op zondag 25 februari om 19.00 uur bij Gil Vicente. Estrela ontvangt zaterdag 24 februari om 19.00 uur Chaves.