België

KRC Genk II - KV Oostende

KRC Genk II heeft zaterdag in de Challenger Pro League een goede zaak gedaan door het thuisduel tegen KV Oostende te winnen met 3-1. De thuisploeg leidde bij rust met 1-0. KRC Genk II nam de leiding in de 33ste minuut via Victory Beniangba. Daniel Pérez maakte in de 69ste minuut gelijk namens KV Oostende. Christian Akpan bracht KRC Genk II op voorsprong in de 75ste minuut. De uiteindelijke 3-1 voor KRC Genk II werd gemaakt door Thomas Claes. KRC Genk II heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl KV Oostende twee overwinningen en drie nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt KRC Genk II op vrijdag 29 maart om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Beerschot. KV Oostende ontvangt zondag 31 maart om 13.30 uur RFC Seraing.