België

Lierse K - KRC Genk II

De spelers van Lierse K hebben de smaak van de overwinning weer te pakken gekregen nadat ze KRC Genk II met 1-3 versloegen in de thuiswedstrijd. Het was de eerste gewonnen wedstrijd na zeven duels op rij zonder winst voor Lierse K in de Challenger Pro League. KRC Genk II nam de leiding in de 34ste minuut via Naoki Kumata, met een assist van Alfred Caicedo. Joeri Poelmans bracht in de 42ste minuut Lierse K op gelijke hoogte, op aangeven van Alexandre De Bruyn. Eric Ocansey maakte 2-1 in de 66ste minuut, na een assist van Ousmane Sow. Maar Lierse K had nog tijd voor een extra doelpunt. Ocansey vond het net opnieuw in de 94ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Lierse K één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl KRC Genk II drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Lierse K speelt zijn volgende duel uit tegen Patro Eisden. De teams staan op vrijdag 23 februari om 20.00 uur tegenover elkaar. KRC Genk II neemt het zondag 25 februari om 16.00 uur thuis op tegen Lommel.