België

Patro Eisden - KRC Genk II

KRC Genk II is in de eerste helft op een 1-0 achterstand gekomen tegen Patro Eisden in de Challenger Pro League, maar in de tweede helft kwam Genk II goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel in 2-2. De score werd na 13 minuten geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Marius Noubissi, met een assist van Bafodé Dansoko. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Victory Beniangba gelijk namens KRC Genk II na een assist van Robin Mirisola. Met nog zes minuten op de klok maakte Beniangba zijn tweede doelpunt. Twee minuten later maakte Patro Eisden gelijk. Noubissi passeerde nog een keer de doelman, met een assist van Lukas Van Eenoo. Het is de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor KRC Genk II. In de laatste vijf wedstrijden heeft Patro Eisden één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl KRC Genk II één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Patro Eisden dit seizoen. De volgende speeldag speelt Patro Eisden op vrijdag 15 maart om 20.00 uur bij SK Beveren. KRC Genk II ontvangt zaterdag 16 maart om 20.45 uur KV Oostende.