België

KRC Genk II - Lommel

Thuisploeg KRC Genk II en Lommel hebben zondag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Challenger Pro League dat op 1-1 eindigde. Lommel moest met tien spelers verder na één rode kaart. Het duurde tot de 73ste minuut voordat Dries Wouters Lommel op voorsprong bracht, met een assist van Sam de Grand. In de 76ste minuut moest Lommel verder met een man minder toen Dermane Karim van het veld werd gestuurd met een rode kaart. Met nog negen minuten te spelen maakte Victory Beniangba gelijk voor KRC Genk II. In de laatste vijf wedstrijden heeft KRC Genk II drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Lommel twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van KRC Genk II dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt KRC Genk II op vrijdag 1 maart om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Club Brugge II. Lommel ontvangt zaterdag 2 maart om 20.00 uur Liège.