België

Club Brugge II - KRC Genk II

De Challenger Pro League-wedstrijd tussen KRC Genk II en Club Brugge II vrijdag eindigde met een 2-1 zege voor de thuisploeg in het The NEST. De doelpuntenmakers van Club Brugge II waren Audoor en Talbi. Talbi opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Shion Homma. KRC Genk II maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Noah Adedeji-Sternberg scoorde, op aangeven van Konstantinos Karetsas, in de 14de minuut. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Het beslissende doelpunt voor Club Brugge II werd gemaakt door Audoor, met een assist van Homma. Club Brugge II heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl KRC Genk II twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Club Brugge II dit seizoen. De nederlaag was ook voor KRC Genk II de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd gaat Club Brugge II op zaterdag 9 maart om 16.00 uur op bezoek bij Standard Liège II. KRC Genk II neemt het vrijdag 8 maart om 20.00 uur uit op tegen Patro Eisden.