België

KV Oostende - Club Brugge II

Club Brugge II heeft de uitwedstrijd tegen KV Oostende zaterdag gewonnen. Het duel in de Challenger Pro League eindigde in 1-4. KV Oostende moest met tien spelers verder na een rode kaart. Een rode kaart in de 37ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Massimo Decoene van KV Oostende. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Joaquin Seys zich gelden toen hij scoorde en Club Brugge II op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Lenn De Smet en bouwde de marge verder uit na een assist van Seys. Amine Et-Taïbi passeerde drie minuten later de doelman, op aangeven van Mohamed Salah, en bouwde de voorsprong uit naar 3-0 voor Club Brugge II. Zeven minuten later passeerde Alessandro Albanese de doelman en verkleinde de achterstand tot 3-1. Shion Homma bouwde de voorsprong uit in de 75ste minuut na een assist van Chemsdine Talbi. In de laatste vijf wedstrijden heeft KV Oostende drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Club Brugge II één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt KV Oostende op zondag 3 maart om 19.15 uur in een uitwedstrijd tegen SK Beveren. Club Brugge II ontvangt vrijdag 1 maart om 20.00 uur KRC Genk II.