België

Club Brugge II - Zulte Waregem

In de Challenger Pro League heeft Zulte Waregem vrijdag uit gewonnen van Club Brugge II. Nadat er in de eerste helft niet werd gescoord, trok ZW de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe, het werd 3-1. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Stavros Gavriel zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Abdoulaye Traoré, en Zulte Waregem op voorsprong bracht. Jelle Vossen diepte de voorsprong van Zulte Waregem uit na een assist van Anton Tanghe, in de 80ste minuut. Met nog zeven minuten op de klok verkleinde Lenn De Smet de achterstand voor Club Brugge II, op aangeven van Mohamed Salah. Maar Club Brugge II was niet bij machte vaker te scoren. Na 85 minuten bracht Zulte Waregem de stand op 1-3. Voor Club Brugge II was het de vierde wedstrijd op rij zonder overwinning. In de laatste vijf wedstrijden heeft Club Brugge II één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Zulte Waregem twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Club Brugge II op zaterdag 24 februari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen KV Oostende. Zulte Waregem ontvangt zondag 25 februari om 19.15 uur Francs Borains.