Yarmolenko gunt Dinamo Kiev transfersom en verlengt

Reacties

Andriy Yarmolenko leek door een aflopende verbintenis met Dinamo binnen afzienbare tijd de overstap te maken naar een Europese topclub, maar de 25-jarige aanvaller heeft zijn contract tot medio 2020 verlengd.

Yarmolenko gunt Dinamo Kiev transfersom en verlengt

Sinds zijn debuut op 11 mei 2008 speelde Yarmolenko 274 officiële wedstrijden, waarin hij 103 keer scoorde en goed was voor 71 assists. De 52-voudig international van Oekraïne (twintig doelpunten) werd de afgelopen jaren veelvuldig in verband gebracht met een stap hogerop, maar koos nu bewust voor een contractverlenging.

'Ik zou binnenkort transfervij kunnen vertrekken, maar dat voelde niet goed', aldus Yarmolenko. 'Ik wil dat de club een mooie transfersom ontvangt. Natuurlijk wil ik mij nog steeds bewijzen in een grotere competitie, maar hier heb ik alles om mij verder te blijven ontwikkelen als professioneel voetballer.'

De voorbije transferperiode werd Yarmolenko genoemd bij Everton, AC Milan, Newcastle United en AS Roma, maar de afgelopen dagen werd hij ook in verband gebracht met een transfer naar Barcelona of Chelsea. Namens die laatste club was manager José Mourinho maandag aanwezig bij het EK-kwalificatieduel met Spanje (0-1).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.