WK Opinie: Argentinië is geen titelfavoriet

Reacties

Argentinië maakt tot nu toe bepaald geen sterke indruk op het WK. Het land bulkt van het aanvallende talent, maar daar was zaterdag tegen Iran weinig van te zien. In de slotminuten stak Lionel Messi zijn dolende ploeggenoten de helpende hand toe door de beslissende 1-0 te maken. Mag Argentinië nog wel tot de toernooifavorieten gerekend worden?

WK Opinie: Argentinië is geen titelfavoriet

Net als vorige week tegen Bosnië-Herzegovina (2-1) was het spel van Argentinië allesbehalve sprankelend. Sterker nog: Iran was in grote delen van de wedstrijd te bovenliggende partij. De Argentijnse doelman Sergio Romero had het daardoor een stuk drukker dan zijn collega Alireza Haghigi.

Door de benauwde triomf is Argentinië zeker van de volgende ronde, maar het is de vraag of dit elftal het in zich heeft om de torenhoge verwachtingen waar te maken. De achterhoede oogt wankel en de van sterren vergeven aanvalslinie lijkt niet in topvorm.

Hoever zie jij Argentinië reiken op het toernooi? Zie jij het elftal niet ver komen in de knockout-fase, of reken jij erop dat Messi en consorten zich nu inhouden, om in latere rondes vol gas te geven? Log in met je VI-account en praat mee!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.