Vloet beslist spektakelstuk tegen Telstar met drie treffers

Reacties

Telstar is zijn ongeslagen status in de tweede periode kwijt. Bij Jong PSV werd in een levendig Jupiler League-duel in de slotfase met 4-3 verloren.

Vloet beslist spektakelstuk tegen Telstar met drie treffers

De Eindhovenaren openden al binnen een kwartier de score, toen Rai Vloet (foto) een door hemzelf versierde penalty onberispelijk binnentrapte. Jesse Bertrams dook daarna over een schot van Edo Knol heen, waardoor het weer snel gelijk stond. Maar aan de overkant ging ook Wesley Zonneveld niet vrijuit op een knal van Olivier Rommens, waardoor Kenneth Paal de 2-1 op een presenteerblaadje kreeg.

Slordig uitverdedigen leidde vlak na rust tot de gelijkmaker van Marko Maletic, die zijn vijfde van het seizoen maakte. Tarik Tissoudali tikte zelfs de 2-3 binnen op aangeven van Fabian Serrarens en Bertrams voorkwam erger voor PSV met een redding op een inzet van invaller Damiano Schet.

Het werd uiteindelijk de avond van Vloet, die als aanvoerder hoogstpersoonlijk voor een Eindhovense zege zorgde in de laatste tien minuten. Eerst reageerde hij attent bij een afvallende bal, in de extra tijd knalde hij fraai raak van afstand. Daarmee duwt PSV (nu negende) Telstar naar de dertiende plek. Het elftal van Michel Vonk staat door de nederlaag drie punten achter op NAC Breda in de tweede periode, maar op 30 november is er nog een onderling duel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.