Vitesse heeft ook volgende huurling Chelsea binnen

Vitesse heeft nog maar eens een huurling van Chelsea binnengehaald. Nadat eerder deze week Cristián Cuevas al voor één seizoen van de Londense club werd overgenomen is nu ook de komst van Lucas Piazón rond.

Vitesse heeft ook volgende huurling Chelsea binnen

De negentienjarige Braziliaanse schaduwspits kwam begin 2012 voor 7,5 miljoen euro over van São Paulo en speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor Málaga, waar hij tot elf competitieduels kwam.

Het is niet voor het eerst dat Vitesse spelers van Chelsea huurt. Patrick van Aanholt en Gaël Kakuta spelen dit seizoen voor het tweede opeenvolgende jaar op huurbasis in Arnhem, terwijl vorig seizoen ook Tomás Kalas dat deed. Tekenend voor de band tussen de twee clubs is dat Marco van Ginkel eerder deze zomer juist naar Chelsea vertrok.

Voor trainer Peter Bosz is de dubbele aanvulling op zijn selectie zeer welkom. Hij gaf onlangs nog aan zijn selectie te krap te vinden. Donderdagavond kwam daar nog maar eens de teleurstelling in de Europa League overheen. Petrlolul Ploiesti was in de derde voorronde te sterk. 'We moeten verder', vertelde de hevig teleurgestelde Bosz. 'Zondag wacht RKC', aldus Bosz. In de eerste speelronde werd nog gewonnen van Heracles Almelo met 3-1.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen