Van Gaal wil Blackett belonen met enorme salarisverhoging

Reacties

Zijn doorbraak bij Manchester United legt Tyler Blackett bepaald geen windeieren. De jonge centrumverdediger kan een waanzinnige salarisverhoging tegemoet zien.

Van Gaal wil Blackett belonen met enorme salarisverhoging

United gaat Blackett een verbintenis voorschotelen met een salaris van 63 duizend euro per week, melden Engelse media. Op dit moment speelt de jongeling nog met een jeugdcontract, ter waarde van 2.500 euro per week. Het betekent een waanzinnige salarisverhoging voor de twintigjarige verdediger, die dit seizoen onder Louis van Gaal debuteerde in de hoofdmacht en zich inmiddels basisspeler noemen mag.

Met het voornemen Blackett langer te binden onderstreept Van Gaal het feit dat hij voor aanwinsten niet alleen naar de transfermarkt, maar ook naar de jeugdacademie van United kijkt. Behalve Blackett, wiens huidige verbintenis na dit seizoen afloopt, liet hij ook Patrick McNair en Tom Thorpe al debuteren.

Na de verkoop van Danny Welbeck aan Arsenal werd Van Gaals visie op het ontwikkelen van bij United opgeleide spelers in twijfel getrokken door Britse media. De naar Londen vertrokken spits was namelijk de laatste aansprekende selectiespeler van United die zijn opleiding op Carrington genoot. Eerder in de zomer had Van Gaal namelijk ook Tom Cleverley (Aston Villa) al laten gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.