Van Gaal krijgt dreumes Cambridge nu wel klein

Reacties

Louis van Gaal heeft zich met Manchester United geplaatst voor de achtste finale van het FA Cup-toernooi. In eigen huis was United, met Robin van Persie en Daley Blind in de basis, nu wel te sterk voor vierdedivisionist Cambridge United: 3-0.

Van Gaal krijgt dreumes Cambridge nu wel klein

Door met 0-0 gelijk te spelen tegen de miljoenenformatie van Van Gaal had Cambridge zich vorige maand verzekerd van een replay op Old Trafford. In het Theatre of Dreams kwam United al in de eerste minuut met de schrik vrij, want Tom Elliot mikte namens Cambridge op de paal.

In de 25ste minuut greep United de leiding. Marouane Fellaini bracht de bal na een voorzet van Angel Di María voor de voeten van Juan Mata (foto), die van dichtbij afrondde. Zeven minuten daarna was het weer raak. Van Persie bracht de bal na een corner opnieuw voor het doel, waar Marcos Rojo klaarstond om raak te koppen: 2-0. De voor Van Persie ingevallen James Wilson maakte er in de 74ste minuut nog 3-0 van.

In de achtste finale treft United opnieuw een laagvlieger, namelijk derdedivisionist Preston North End. Die wedstrijd wordt op 16 februari afgewerkt.

Overige uitslagen
Fulham - Sunderland 1-3
Sheffield United - Preston North End 1-3

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.