Transferdagboek 26/11: Willian, Hysaj, Isco en Yaya Touré

Reacties

We tellen af naar de opening van de transfermarkt. Vanaf 1 januari kunnen clubs weer spelers halen, waardoor het weer gonst van geruchten en speculaties. Welke deals kunnen we verwachten? Wat zijn de plannen van clubs op 1 januari? Dat lees je dagelijks vroeg in de avond in deze rubriek.

Transferdagboek 26/11: Willian, Hysaj, Isco en Yaya Touré

Isco is bij Real Madrid aan een sterk seizoen bezig, maar is als iedereen fit is hij bij De Koninklijke allerminst zeker van een basisplaats. Barcelona houdt de situatie volgens El Mundo Deportivo nauwlettend in de gaten. Het contract van Isco in Madrid loopt in 2018 af en dus overwegen de Catalanen de creatieve Spanjaard bij de grote rivaal weg te halen.

Chelsea leverde vorig seizoen onder José Mourinho een collectieve wanprestatie. Van het team dat een jaar eerder kampioen van Engeland werd, haalde vrijwel niemand zijn normale niveau meer. Alleen de Braziliaan Willian bleef overeind. De Portugese manager is dat nog niet vergeten en wil de spelmaker volgens The Daily Star nu naar Manchester United halen.

Napoli-rechtsback Elseid Hysaj staat ook op het verlanglijstje van Mourinho. Manchester United hoopt de Albanese vleugelverdediger naar Old Trafford te halen om de concurrentie aan te gaan met Matteo Darmian en Antonio Valencia, weet ESPN. Hysaj zal niet goedkoop zijn, de 22-jarige verdediger ligt in Napels vast tot 2021.

Elseid Hysaj, hier in duel met Ricardo Quaresma van Besiktas, staat in de belangstelling van Manchester United.
Elseid Hysaj, hier in duel met Ricardo Quaresma van Besiktas, staat in de belangstelling van Manchester United.

Alexander Isak wordt in de gaten gehouden door Real Madrid. Met tien treffers in 24 duels is de zeventienjarige spits van AIK Solna de revelatie van de Zweedse competitie. Volgens het Zweedse Expressen ziet de Spaanse koploper het wel zitten om het toptalent naar Madrid te halen. Daar zal Real vanwege het transferverbod wel nog even op moeten wachten. Paris Saint-Germain en Chelsea hebben daarom ook nog hoop.

Yaya Touré maakte vorige week op spectaculaire wijze zijn rentree voor Manchester City, maar het huwelijk tussen de Ivoriaan en The Citizens lijkt zijn beste tijd wel gehad te hebben. Juventus wil daarvan profiteren en de 33-jarige middenvelder in de zomer transfervrij oppikken, meldt Telelombardia.

Of Frank de Boer of Stefano Pioli nu voor de groep staat bij Internazionale, het wil maar niet lukken dit seizoen. De Chinese eigenaren zien het met lede ogen aan en gaan in de zomer de portemonnee trekken om het tij te keren. Marco Verratti en James Rodríguez moeten naar Milaan komen om de ommekeer teweeg te brengen, weet Corriere dello Sport.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.