Transferdagboek 07/08: 'Mancini maakt weg vrij voor De Boer'

Reacties

De transfermarkt sluit op 31 augustus. In de aanloop daarnaartoe blijf je in deze rubriek op de hoogte van alle ontwikkelingen, speculaties en geruchten.

Transferdagboek 07/08: 'Mancini maakt weg vrij voor De Boer'

La Gazzetta dello Sport weet het nu zeker: Roberto Mancini gaat Internazionale verlaten. De vraag is volgens het Italiaanse dagblad alleen nog wanneer. In een eerder stadium leek de hoofdcoach van de Nerazzurri nog te gaan voor een contractverlenging, maar na de 6-1 nederlaag tegen Tottenham Hotspur en enkele stroeve gesprekken met de clubleiding lijkt een vertrek onvermijdelijk. Frank de Boer, die in een eerder stadium naar de wachtkamer werd gestuurd, zou volgens de krant de opvolger moeten worden van Mancini.

Pep Guardiola zou zijn oog hebben laten vallen op Marc-André ter Stegen. Volgens Engelse media heeft de nieuwe Manchester City-manager weinig vertrouwen in Joe Hart, waardoor hij de zoektocht naar een alternatief is begonnen. Het probleem is wel dat de Catalanen een bedrag van tachtig miljoen euro willen incasseren voor de 24-jarige Ter Stegen.

Galatasaray is naar verluidt bereid om José Mourinho een handje te helpen bij zijn grote schoonmaak op Old Trafford. The Daily Star meldt dat de Turkse club zowel Bastian Schweinsteiger als Antonio Valencia over wil nemen van The Red Devils. Galatasaray zou Lukas Podolski reeds hebben ingeschakeld om contact op te nemen met zijn landgenoot.

Het is de vraag of Diego Costa dan nog bij Chelsea onder contract staat. Corriere dello Sport schrijft dat de spits door zijn zaakwaarnemer is aangeboden bij Napoli en Internazionale. Napoli zoekt naar nog een extra spits na het vertrek van Gonzalo Higuaín naar Juventus. De Italiaanse club legde onlangs nog 32 miljoen euro op tafel om Arek Milik los te weken bij Ajax. Bij Inter gonst het nog van de geruchten over een transfer van topschutter Mauro Icardi.

Ook de toekomst van Isco ligt wellicht in Milaan, zo bevestigen bronnen aan AS. De Chinese investeerders die een stevige vinger in de pap hebben gekregen bij AC Milan hebben hun pijlen gericht op de middenvelder van Real Madrid, waar de Spanjaard niet zeker is van een basisplaats.  Milan moet wel eerst Carlos Bacca verkopen om de komst van de 24-jarige spelmaker te financieren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.