Titelstrijd Premier League: Liverpool hoopt op West Ham

Reacties

Het moet heel raar lopen, wil Manchester City zich zondag niet tot kampioen van Engeland kronen. The Citizens hebben praktisch gezien nog maar een punt nodig om zich van de landstitel te verzekeren. VI zet de slotduels op een rijtje.

Titelstrijd Premier League: Liverpool hoopt op West Ham

City was woensdagavond in eigen huis met 4-0 te sterk voor Aston Villa en sloeg zodoende een gat van twee punten met achtervolger Liverpool. Het superieure doelsaldo van City ten opzichte van The Reds (+63 om +50) meegerekend, houdt in dat City zondag tegen West Ham United aan een remise genoeg heeft voor het kampioenschap.

Alle hoop van Liverpool is dus gevestigd op een enorme stunt van The Hammers. Waar die club nog mag hopen, moet Chelsea zich geen illusies meer maken. De Londense club dong deze jaargang lang mee naar de titel, maar is door de triomf van City tegen Villa definitief uit beeld verdwenen.

Wordt City zondag tijdens de laatste speelronde (16.00 uur) kampioen of gaat West Ham voor een volksfeest in Liverpool zorgen? Log in met je VI-account en praat mee.


PROGRAMMA MANCHESTER CITY
Datum Programma
11-05-2014 Manchester City - West Ham United

PROGRAMMA LIVERPOOL
Datum Programma
11-05-2014 Liverpool - Newcastle United

PROGRAMMA CHELSEA
Datum Programma
11-05-2014 Cardiff City - Chelsea


Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.