Tévez valt op met goals en keiharde tackle, Real respectloos

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tévez valt op met goals en keiharde tackle, Real respectloos

• Afgelopen zomer keerde Carlos Tévez terug bij Boca Junior en in het competitieduel met Argentinios bewees de Argentijnse spits het voetballen absoluut nog niet verleerd te zijn. Zijn eerste doelpunt - zie onderstaande video - was wonderschoon. Op aangeven van ex-Ajacied Nicolas Lodeiro kwam Tévez zelfs nog een keer tot scoren, waardoor hij een groot aandeel had in de 3-1 zege van Boca.

Toch was het geen droomavond voor Tévez, want met een tackle blesseerde hij opponent Eqequiel Ham. 'Het was niet mijn intentie om hem pijn te doen', reageerde de routinier schuldbewust. 'Ik ben verdrietig, want dit is de eerste keer dat ik iemand geblesseerd heb. Ik ga zo direct naar hem toe om mijn excuses aan te bieden.' Overigens brak Ham bij de veelbesproken actie zijn enkel.

• Borussia Dortmund-spits Pierre-Emerick Aubameyang is dit seizoen in bloedvorm. In totaal maakte hij deze jaargang al negen doelpunten en nu blijkt waarom de Gabonees ontketend is. 'Mijn doel is om twintig goals te maken. Daar heb ik een weddenschap met trainer Thomas Tuchel over afgesloten', onthulde Aubameyang. (Kicker)

'Ik heb wel snelheid, ja. Bij Ajax was ik de tweede snelste in de opleiding. Ik denk dat er in de Eredivisie niemand sneller is.'
Bij PEC Zwolle maakt Sheraldo Becker dit seizoen veel indruk. De Ajax-huurling valt vooral op door zijn snelheid. Zelf denkt Becker dat niemand in de Eredivisie hem bij kan houden. (FOX Sports)

• Dat Andrea Pirlo nog steeds een goede traptechniek heeft bewees hij bij New York City FC door een corner bijna in één keer in het doel te schieten.

'De fans werd gevraagd hoeveel doelpunten Real Madrid zou maken. Dat is zeer respectloos. Iedereen had het over die 9-1, maar wij hebben het gewoon goed gedaan.'
Dat Real Madrid voorafgaande het duel met Granada speculeerde over een monsterscore zorgde voor ergernis bij trainer José Ramon Sandoval. Hij bood met zijn elftal meer weerstand dan verwacht en hield Madrid op 1-0. 'Met iets meer geluk hadden we zelfs een resultaat kunnen boeken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.