Ten Hag treft Coventry City in halve finale FA Cup, City tegen Chelsea

Reacties

Erik ten Hag neemt het met Manchester United in de halve finale van de FA Cup op tegen Championship-club Coventry City. Manchester City speelt op Wembley tegen Chelsea.

Ten Hag treft Coventry City in halve finale FA Cup, City tegen Chelsea
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
nv
4 - 3
Liverpool
Liverpool

United bereikte die halve finale zondag na een spectaculaire zege op aartsrivaal Liverpool. Invaller Amad Diallo maakte in de extra tijd van de verlenging de winnende 4-3. De ploeg uit Manchester is in de volgende ronde gekoppeld aan Coventry City. De nummer acht van de Championship won verrassend met 2-3 van Wolverhampton Wanderers

De tweede halve finale gaat tussen Manchester City en Chelsea. De ploeg van Pep Guardiola won probleemloos met 2-0 van Newcastle United. Chelsea versloeg zondag Leicester City. Eerder dit seizoen eindigde een enerverend duel tussen de ploegen in de Premier League in 4-4

Door de loting is een reprise van de finale van 2023 nog mogelijk. City trok destijds in de Manchester-derby tegen United - door twee goals van Ilkay Gündogan - met 2-1 aan het langste eind.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Coventry City
Meer over Coventry City
Meer FA Cup
Meer over FA Cup
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.