Supporter poetst tribune, Been haalt kantoor leeg

Reacties

● Be careful what you wish for... Dat bekende Engelse gezegde is wel heel erg van toepassing op Leyton Orient-supporter Craig Delew. Toen hij er afgelopen transferperiode lucht van kreeg dat zijn club bezig was met het terughalen van publiekslieveling Eldin Jakupovic, liet hij via Twitter weten dat hij eigenhandig een hele tribune zou schoonmaken als de transfer rond zou komen. De deal kwam rond en Delew dacht lang niet meer aan zijn belofte, totdat Orient-directeur Matt Porter hem er onlangs fijntjes aan herinnerde. Zo kon het gebeuren dat Delew afgelopen weekend de stoeltjes van de East Stand stond te poetsen.

Supporter poetst tribune, Been haalt kantoor leeg

Zelden werd een ontslag van een trainer zo treffend in beeld gebracht als met onderstaande foto. Mario Been werd zondagavond weggestuurd bij RC Genk naar aanleiding van de 2-0 thuisnederlaag tegen Waasland-Beveren. Maandagochtend ruimde hij zijn kantoor al uit.

'Het niveau van Juventus is nu zó hoog, met mijn niveau van destijds zou ik niet eens op de bank zitten.'
● Voormalig Juventus-middenvelder Edgar Davids (1998-2003) is vol lof over de Italiaanse koploper op de clubwebsite van De Oude Dame.

● Bovenstaande beelden zijn opmerkelijk te noemen. In de altijd beladen derby tegen Besiktas baart Semih Kaya, clubgenoot van Wesley Sneijder, opzien door een beslissing van de arbiter terug te draaien. In plaats van een achterbal zorgt de Turk ervoor dat er alsnog een corner volgt. Galatasaray zou overigens met 1-0 winnen.

'Ik ben niet de eerste speler die de bal niet van Arjen Robben krijgt, maar op  mijn leeftijd ren ik niet meer zo veel. Daarom was ik inderdaad boos.'
● De Duitse international Bastian Schweinsteiger, die zich na de met 0-4 gewonnen wedstrijd tegen Hannover haastte om wèl het belang van Robben voor Bayern München aan te stippen.

● Het incident na afloop van de wedstrijd FC Twente-Feyenoord (2-2), waarbij Graziano Pellè zijn woede koelde in de catacomben overschaduwde de goal van de Italiaan. Na zijn openingstreffer liep hij naar trainer Ronald Koeman om hem volgens het AD  te vertellen dat niet Dusan Tadic – zoals Koeman vrijdag geopperd had – maar hij toch wel de beste speler van de Eredivisie is.

'Mijn vriend Zlatan naar Chelsea, onmogelijk. We hebben nog regelmatig contact. Ik heb een goed team, maar geen spits. En Radamel Falcao, het is toch zonde dat hij voor drieduizend man speelt. Monaco is een ploeg om je loopbaan te beëindigen.'
José Mourinho zorgt voor ophef. Behalve Falcao wordt ook Edinson Cavani als nieuwe spits van Chelsea genoemd en de Portugese trainer lijkt geen probleem te hebben met de transfergeruchten.

'Iemand als hij kan de tijd doen stilstaan in een wedstrijd en een actie, dat kunnen alleen de allerbesten. Spelers als Cruijff en Bergkamp.'
Newcastle United-manager Alan Pardew is lyrisch over Loïc Rémy, die tegen Aston Villa in de laatste minuut de winnende goal voor zijn rekening nam.

Tot slot een wondergoal uit Mexico. Kijk en geniet, al gaat de doelman niet helemaal vrijuit.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.