Champions League boven bevalling, mascotte gewond

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Champions League boven bevalling, mascotte gewond

• Kinderen die mascotte mogen zijn bij een voetbalwedstrijd beleven meestal de dag van hun leven. Vooral als je aan de hand van je idool het veld op mag lopen bij een Champions League-wedstrijd. Daar houd je alleen maar mooie herinneringen aan over. Behalve het jongetje dat mee mocht lopen met Per Mertesacker bij Arsenal - Bayern München. Hij hield er ook een pijnlijke hand aan over, gezien deze beelden.

• Een kind krijgen is voor velen het mooiste dat je kan overkomen. Behalve voor James McArthur. De middenvelder van Wigan Athletic vindt het fantastisch, zo'n kleine, als hij maar niet het Champions League-duel tussen Arsenal en Bayern München mist.

• Verdedigen is een vak. Daar komt deze speler in Bolivia nu ook achter. Hij raakte totaal in paniek toen hij de bal kreeg. Wist totaal niet meer wat hij moest doen. Resultaat: tegendoelpunt en een tirade van zijn doelman.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.