Stadionverbod voor journalisten, Dani Alves kent City niet

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Stadionverbod voor journalisten, Dani Alves kent City niet

Journalisten van The Sunday Express zijn niet langer welkom bij Newcastle United. De Engelse club heeft verslaggevers van de boulevardkrant een collectief stadionverbod gegeven, omdat de krant onlangs een volledig verzonnen artikel over het vermeende naderende ontslag van manager Alan Pardew publiceerde.

'Vijf jaar geleden wist ik niet eens dat Manchester twee clubs had.'
• Dani Alves is nog niet erg lang op de hoogte van het bestaan van Manchester City. Die merkwaardige onthulling deed de back van Barcelona kort voor het onderlinge duel in de Champions League van dinsdagavond.

Dani Alves.
Dani Alves.

De politieke ambities van Romario lijken geen grenzen te kennen. De voormalige topspits van onder meer PSV en Barcelona heeft zich kandidaat gesteld voor de verkiezingen voor de Braziliaanse senaat. De afgelopen maanden maakte Romario zich populair door herhaaldelijk forse kritiek te uiten op de organisatie van het WK van 2014 en de daarmee gepaarde kosten.

'Met Clarence Seedorf is het alsof we een extra teamgenoot hebben. Hij is als een grote broer voor mij.'
Mario Balotelli is blij met Seedorf als zijn trainer. De spits spreekt van een goede band.

'Eden Hazard kan de Leonardo da Vinci van het voetbal worden.'
David Luiz is vol lof over zijn teamgenoot Eden Hazard. (Sky Sports).

• Ronaldo krijgt klappen. Van een vrouw! De Braziliaan stapte de ring in voor een wedstrijdje boxen en kreeg er flink van langs. Zie hier de beelden.

• Een rode kaart is de enige juiste straf voor een kopstoot. Maar wat nou als de scheidsrechter degene is die een kopstoot uitdeelt? Het komt niet vaak voor, maar Palmeiras-middenvelder Jorge Valdivia is slachtoffer van deze onoplettende scheidsrechter. De Chileense international hoopt in het WK-duel met Oranje op een meer alerte arbiter.

• Roda JC komt met een mooi gebaar richting de supporters. De Limburgse club betaalt het busvervoer voor de supporters die komende zaterdag meereizen naar de verre uitwedstrijd tegen SC Cambuur in de Friese hoofdstad Leeuwarden. 'De club is haar supporters zeer erkentelijk voor hun steun in deze belangrijke tijd', zo luidt de verklaring op de clubwebsite. Roda, de hekkensluiter in de Eredivisie, kan een vol uitvak goed gebruiken.

• Dit achtjarige Roemeense jongetje heeft vaak naar Ronaldinho en Andrea Pirlo gekeken, zo lijkt het. Hij weet de vrije trap in het zaalvoetbaltoernooitje wel erg mooi binnen te krullen. Dat wordt overigens op een ludieke manier gevierd met zijn vriendjes.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.