Finnbogason rekent op punten, Zlatan verwoest Engeland

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Finnbogason rekent op punten, Zlatan verwoest Engeland

'Als ik daar had gespeeld, had ik die competitie verwoest. Net als overal waar ik ben geweest. '
• Zlatan Ibrahimovic toont zich in Engelse media niet angstig voor de Premier League, waar hij ondanks vermeende interesse van Arsenal nog nooit heeft gespeeld.

Alfred Finnbogason zag dat IJsland in de kwalificatie voor het EK 2016 gekoppeld werd aan onder meer Nederland. De topscorer van de Eredivisie calculeert de punten tegen Oranje alvast in, al is het met een knipoog.

'We proberen al vijftien jaar deze regel te veranderen. Al de technische commissies van de UEFA en de FIFA zijn tegen de regel, maar wanneer het wordt voorgelegd aan de International Board (IFAB) verandert er niets.'
• UEFA-voorzitter Michel Platini is het er niet mee eens dat iemand die een doorgebroken speler neerlegt in het strafschopgebied wordt gestraft met zowel rood als een strafschop. De regel veranderen blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.