Strootman dicht bij nieuw AS Roma-contract

Reacties

Het lijkt erop dat Kevin Strootman binnenkort zijn contract gaat verlengen bij AS Roma. Zijn huidige verbintenis loopt medio 2018 af, maar trainer Luciano Spalletti wil de middenvelder graag langer in zijn team houden.

Strootman dicht bij nieuw AS Roma-contract

'Hij is een van de spelers die met zijn individuele kwaliteit van waarde kan zijn als het even niet goed gaat', zegt Spalletti op de clubsite. Strootman keert volgens de trainer donderdag terug in de basis voor het uitduel met Austria Wien in de Europa League.

Volgens Il Corriere dello Sport gaat Strootman voor twee of drie jaar bijtekenen, waardoor hij nog tot minimaal halverwege 2020 vastligt. Sinds zijn komst in 2013 speelde Strootman 53 officiële duels voor de Romeinen. 'Zijn aanwezigheid in het team is belangrijk. Het is normaal dat de club denkt aan een contractverlenging met een professional als hij', aldus Spalletti.

Vorige maand was Spalletti Strootman even kwijt vanwege een rugblessure. De trainer wees daarvoor de KNVB aan als schuldige, maar uiteindelijk gaf hij bondscoach Danny Blind gelijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.