Goed nieuws voor Strootman in aanloop naar Austria Wien

Reacties

Kevin Strootman kan donderdagavond in de thuiswedstrijd van AS Roma tegen Austria Wien weer in actie komen na rugklachten. De middenvelder is door trainer Luciano Spalletti opgenomen in de wedstrijdselectie voor het Europa League-duel.

Goed nieuws voor Strootman in aanloop naar Austria Wien

Strootman moest zaterdag de Serie A-topper tegen Napoli nog aan zich voorbij laten gaan. Volgens Italiaanse media had de blessuregevoelige middenvelder last van zijn rug. Zonder Strootman wonnen de Romeinen overigens wel met 1-3 van de directe concurrent.

De 26-jarige Oranje-international kwam in de voorbije interlandperiode twee keer in actie met het Nederlands elftal. In de met 0-1 verloren WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk was Strootman nog aanvoerder. In de Serie A speelde de linkspoot dit seizoen al zeven wedstrijden, dat zijn er twee meer dan in het door blessureleed gekenmerkte horrorseizoen dat Strootman achter de rug heeft.

Roma is alleraardigst begonnen aan de groepsfase in de Europa League. De Romeinen gaan met vier punten na twee duels aan de leiding in Groep E, waarin de Oostenrijkers met vier punten tweede staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.