Spanjaard leidt Amsterdamse jacht op Europa League-ticket

Reacties

De Spanjaard Carlos Velasco Carballo is door de UEFA aangewezen als leidsman bij het Champions League-duel tussen Ajax en APOEL Nicosia.

Spanjaard leidt Amsterdamse jacht op Europa League-ticket

De 43-jarige Madrileen wordt woensdagavond geassisteerd door Roberto Alonso en Juan Yuste. Ángel Nevado Rodríguez is de vierde official, terwijl Carlos Del Cerro en Jesús Gil Manzano de doellijnen in De Arena in de gaten moeten gaan houden.

De Spanjaard was eerder dit jaar de scheidsrechter bij het WK-kwalificatieduel IJsland - Nederland, waar spits Kolbeinn Sigthórsson met 2-0 te sterk was voor Ajax-ploeggenoot Jasper Cillessen. In de Champions League floot hij dit seizoen FC Kopenhagen - Bayer Leverkusen (in de play-offs), Schalke 04 - NK Maribor en Anderlecht - Arsenal.

De Amsterdammers hebben woensdag in eigen huis genoeg aan een punt om zich te verzekeren van overwintering in Europees verband. De Cyprioten staan met één punt minder laatste, waardoor Ajax de derde plek bezit. Die geeft na de winter recht op een herstart in de Europa League. De wedstrijd begint om 20.45 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.