Tilburg telt af: rood-wit-blauwe sjaals en tompouces gespot

Reacties

Willem II is na twee jaar bijna terug in de Eredivisie. De Tilburgers hebben op bezoek bij FC Dordrecht een puntje nodig om de Keuken Kampioen Divisie vaarwel te zeggen, en de Kruikenstad telt af richting de wedstrijd van vrijdagavond.

Tilburg telt af: rood-wit-blauwe sjaals en tompouces gespot
FC Dordrecht
FC Dordrecht
1 - 1
Willem II
Willem II

De Langestraat in het centrum van Tilburg is al een week versierd met sjaaltjes waarop de promotie van de club alvast gevierd wordt. Hoewel het nooit verstandig is om de huid te verkopen voordat de beer geschoten is, moet het wel heel gek lopen wil het team van Peter Maes dit nog weggeven. Behalve aan de Krommedijk wacht er immers een week later ook nog een thuisduel met Telstar om het laatste benodigde puntje te sprokkelen.

Willem II, qua naam toch al een koningsgezinde club, blijft daarbij ook in koningsdagsferen. De oplettende voorbijganger kan in een Tilburgse supermarkt inmiddels voor de tweede keer in een week tijd thematompouces spotten. De oranje exemplaren voor de verjaardag van de koning zijn net weg en hebben plaats gemaakt voor rood-wit-blauwe gebakjes met het clublogo erop. Zo belooft de promotiewedstrijd ook nog een heel smakelijke bedoening te worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Keuken Kampioen Divisie

Stand Keuken Kampioen Divisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Willem II
38
23
10
5
77-35
+42
79
2
FC Groningen
38
22
9
7
71-30
+41
75
3
Roda JC Kerkrade
38
21
12
5
69-34
+35
75
* Actueel tot en met 10 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Willem II
Meer over Willem II
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.