Ajax legt El Ghazi voor drie jaar langer vast

Reacties

Anwar El Ghazi heeft zijn contract met Ajax verlengd tot de zomer van 2019. De doorgebroken rechtsbuiten had nog een verbintenis tot eind volgend seizoen.

Ajax legt El Ghazi voor drie jaar langer vast

'Een blijer persoon dan ik kan je nu niet vinden', reageerde El Ghazi, die eind vorige maand al een persoonlijk akkoord bereikte, op de clubwebsite. 'Ik hoefde er zeker niet lang over na te denken. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Ajax, de club heeft veel vertrouwen in me en het publiek is fantastisch.'

Eerder legden de Amsterdammers ook Jasper Cillessen, Davy Klaassen, Ricardo van Rhijn en Joël Veltman langer vast, terwijl de club in gesprek is met Lucas Andersen en Nicolai Boilesen. 'Het is zaak deze kern bij elkaar te houden en als één team te groeien. We willen allemaal bij elkaar blijven en van daaruit presteren.'

El Ghazi debuteerde op 3 augustus in de hoofdmacht van Ajax tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PEC Zwolle (1-0 verlies). In totaal speelde hij negentien officiële wedstrijden en scoorde daarin zes keer. Vanwege een liesblessure komt de aanvaller zaterdag niet in actie tijdens het thuisduel met Willem II (aftrap 20.45 uur).

Overmars
'Anwar heeft zich omhoog gewerkt vanuit de A1 en heeft zijn kans gepakt. Hij is een buitenspeler die mensen graag zien, met bravoure en passeeracties. Ik kijk graag naar dit type speler', aldus technisch directeur Marc Overmars.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.