Sir Alex hoogleraar, Mourinho als voice-over

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Sir Alex hoogleraar, Mourinho als voice-over

Sir Alex Ferguson wordt hoogleraar op de Harvard Business School in Amerika. In mei zal de oud-trainer van Manchester United zijn wijsheden gaan verkondigen. 'The business of entertainment, media en sports', zo luidt de omschrijving van zijn lesprogramma. Fergie is er sowieso niet vies van om iemand de les te lezen. Dat wisten we al. Het is alleen te hopen voor de studenten dat er ondertiteling is. De Schot wil nog wel eens wat moelijk te verstaan zijn. 

José Mourinho vervult een hoofdrol in een filmpje waarin het nieuwe thuisshirt van Chelsea van volgend seizoen wordt onthuld. Verder zijn Fernando Torres, Eden Hazard, Petr Cech, Gary Cahill en Oscar van de partij in de clip. Bekijk hierboven het filmpje waarin Mourinho de voice-over is.

• Mocht ADO Den Haag het seizoen afsluiten bij de eerste negen in de Eredivisie wacht de selectie een tripje naar Wales. John van Zweden, mede-eigenaar van Swansea City en fervent ADO-supporter, heeft via Twitter laten weten de spelersgroep in dat geval te trakteren op een wedstrijd van Swansea City met alles erop en eraan. Gezien de vijftiende plaats kun je stellen dat deze belofte makkelijk gedaan kan worden, maar als je kijkt naar de geringe achterstand van vier punten op nummer negen PEC Zwolle en het 'Fraser-effect' is het niet ondenkbaar dat de Behangkoning van Den Haag zijn knip moet trekken. Sinds de komst van trainer Henk Fraser verloren de Hagenaars namelijk niet één keer (G5 W3).

'Alleen als Real Madrid belt keer ik terug als trainer'
• Dat zegt Otto Rehhagel, die donderdag door Duitse voetbalbond werd geëerd voor zijn verdiensten in de voetballerij. De 75-jarige Duitser boekte vele successen als coach. Zo won hij de UEFA Cup, drie landstitels, drie keer de Duitse beker en werd hij in 2004 verrassend Europees kampioen met Griekenland. Aan een terugkeer als coach denkt Rehhagel allerminst, tenzij Real Madrid belt.

• De Braziliaanse doelman Rogério Ceni hangt na dit seizoen zijn handschoenen aan de wilgen. De 41-jarige Ceni staat niet zozeer bekend om zijn kwaliteiten als keeper, maar als doelpuntenmachine. Namens São Paulo, de club waar hij al ruim twintig jaar onder de lat staat, maakte hij meer dan honderd treffers. Bekijk de fraaie compilatie van de technicus met handschoenen.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.