Seizoen Theo Janssen voorbij door gescheurde kruisband

Het seizoen van Vitesse-middenvelder Theo Janssen zit erop. Hij heeft zondag in het thuisduel met Feyenoord (1-2) zijn kruisband afgescheurd.

Seizoen Theo Janssen voorbij door gescheurde kruisband

Janssen (32) wacht nu een revalidatie van tussen de zes en negen maanden, waar de blessure eerder nog mee leek te vallen. Voor de kijkoperatie was de verwachting dat Janssen zes weken uit de running zou zijn. Het blijkt nu een stuk erger te zijn, tot grote verrassing van Janssen zelf.

'Ik had dit totaal niet verwacht', laat hij op de clubwebsite weten. 'Maandagavond ging ik onder zeil met het idee dat de meniscus kapot was. Alle tests wezen daar ook op. Toen ik bijkwam uit de narcose bleek het toch een stukje erger te zijn. Niets aan te doen. Al baal ik enorm.'

Het is door de zware blessure nog maar de vraag of Janssen ooit nog terugkeert op het veld. Eerder twijfelde de geboren Arnhemmer al openlijk of hij na dit seizoen nog wel door moest gaan met voetballen. Nu hij in het huidige seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie komt, is het nog maar de vraag of hij na de zomer nog zijn rentree gaat maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen