Zieke Janssen: 'Het was in elk geval beter dan vorige week'

Theo Janssen reageerde vorige week na de nederlaag tegen RKC Waalwijk nog kritisch op het spel van Vitesse, maar na het gelijkspel tegen Roda JC (1-1) was hij vrolijker gestemd.

'We hebben vandaag de eerste helft goed gespeeld', vertelde de grieperige middenvelder aan FOX. 'In de tweede helft speelden we ook goed, maar maakten we een fout. Het was in elk geval al beter dan vorige week...'

Een fout van verdediger Kashia leidde de gelijkmaker in. 'Dat Kashia de fout maakt is klote voor hem, want daarna nam hij minder risico. Daarom durfde hij niet meer scherp in te spelen en kwamen er meer lange ballen van de keeper.'

Roda-middenvelder Mark-Jan Fledderus stond aan de basis van de gelijkmaker van Marc Höcher met een hard schot op de lat. De rebound resulteerde in het doelpunt.

'In het begin van het seizoen moet iedereen er nog een beetje inkomen qua kansen. We probeerden Kashia aan de bal te laten en je zag dat hij daar moeite mee had. Daar wilden we van profiteren en je zag dat dat lukte, want daar kwam uiteindelijk de gelijkmaker uit', aldus Fledderus.