Bosz baalt van verlies en vreest lange absentie Janssen

Vitesse-trainer Peter Bosz baalt ervan dat zijn elftal tegen Feyenoord het goede spel niet beloond zag. Bovendien zag hij spelmaker Theo Janssen uitvallen met een knieblessure.

Dat zei Bosz tegenover FOX Sports. 'Ik ben er doodziek van dat ik met lege handen sta. In de eerste helft ging het mis bij een corner en daarna krijg je te snel de tweede tegen. Daarna zijn we erin blijven geloven en kregen we ook kansen. In de slotfase hadden we genoeg mogelijkheden om minimaal gelijk te spelen.'

Een extra domper voor Vitesse was het uitvallen van Theo Janssen. De linkspoot ondergaat maandag een MRI-scan. Hij heeft mogelijk zijn buitenmeniscus gescheurd. Bosz begreep direct de ernst. 'Hij heeft al een zwakke knie en dit zag er niet best uit. Theo is geen pieperd.'

Koeman. 'Moest zo zijn'
Feyenoord-coach Ronald Koeman begreep dat zijn elftal goed wegkwam met een 2-1 overwinning bij Vitesse. Zijn elftal nam voor rust een 2-0 voorsprong, dankzij doelpunten van Stefan de Vrij en Graziano Pellè, maar kwam in de slotfase alsnog in de problemen. 'We waren heel gelukkig in de laatste minuten. Blijkbaar moest het zo zijn. Het is jammer dat je niet eerder verder afstand neemt. Al bleven zij de hele wedstrijd gevaarlijk, doordat wij niet van onze goal afkwamen. Buiten de laatste vijf minuten hebben zij echter niet echt kansen gehad.'