Seedorf scoort opnieuw, Davids haalt uit en Lopez mist WK

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Seedorf scoort opnieuw, Davids haalt uit en Lopez mist WK

• Vorige week scoorde hij nog schitterend in een duel tussen voormalig voetballers van Real Madrid en Juventus en zondag liet Clarence Seedorf opnieuw zien dat hij voetballen nog niet verleerd is. Tijdens de benefietwedstrijd Soccer Aid 2014 zat Seedorf in een team met onder anderen Edwin van der Sar, Jaap Stam en Alessandro Del Piero, José Mourinho was de coach.

• Ook Edgar Davids liet zich zien in dezelfde wedstrijd, maar niet op positieve wijze. Na een opstootje was een gele kaart de straf voor The Pitbull.

• Opnieuw een afzegging voor het WK: Jennifer Lopez treedt donderdag niet op tijdens de opening. Samen met de Cubaanse-Amerikaanse rapper Pitbull en de Braziliaanse zangeres Claudia Leitte maakte zij het het officiële WK-lied We are One, maar waarom ze ontbreekt is niet duidelijk gemaakt.

In een reclame voor een Duitse kozijnenfabrikant schitteren Philipp Lahm en Andrea Pirlo, terwijl er ook voor Jacub Blaszczykowski een klein rolletje is weggelegd.

'Misschien dat Ghana of Kameroen iets leuks kan doen. Ze hebben de spelers er voor.'
Ruud Gullit hoopt op een goede prestatie van de Afrikaanse landen tijdens het WK (Reuters)

• Vol trots deelt Rafael van der Vaart een foto met al zijn volgens op Twitter. De middenvelder van Hamburger SV, die vanwege een kuitblessure het WK mist, ontmoette Diego Maradona.

• Slechts nieuws voor Ashley Cole, want de linksback van Chelsea hangt een politieonderzoek boven zijn hoofd. In nachtclub Lure te Los Angeles zou de verdediger tv-verslaggeefster onatella Panayiotou van Sky TV overgoten hebben met champagne.

• Tijdens de training van het nationale elftal van Brazilië wordt Marcelo gedold door een van de leden van de technische staf, maar de vraag is of de verdediger van Real Madrid daar nog iets van herinnert. Want de finale van de Champions League is voor een groot deel aan Marcelo voorbij gegaan. 'Ik weet eerlijk gezegd helemaal niets meer van wat er op het veld is gebeurd.'

• Hoog bezoek voor België tijdens de laatste training voor het vertrek naar Brazilië. Koning Filip kwam de Rode Duivels succes wensen op het eerste WK sinds 2002.

'Is dit mijn laatste WK? Dat hoop ik niet. Ik ga door totdat mijn lichaam aangeeft dat het niet meer kan. Over vier jaar ben ik veertig, dan hoop ik er weer bij te zijn.'
• Als het aan Gianluigi Buffon ligt, moeten jonge Italiaanse doelmannen zoals Mattia Perin en Salvatore Sirigu nog flink wat geduld uitoefenen.

•De scheidsrechters gaan tijdens het WK met een nieuw hebbedingetje op pad. Met een busje scheerschuim kunnen zij bij het nemen van een vrije trap markeren waar de muur moet komen te staan. Handig en doodeenvoudig lijkt ons, maar niet voor leidsman Jeffrey Solis, die het goedje tijdens het duel met Portugal over de schoenen van de Mexicaanse international Andres Guardado en José Vázquez van Mexico spuit.

• Het Britse gokkantoor Paddy Power haalde zich woede van duizenden op de hals, door onderstaande foto de wereld in te sturen. Daarop leek het alsof het bedrijf flink wat tropisch regenwoud had laten kappen voor een boodschap aan de nationale selectie van Engeland.

• Het bleek een doelbewuste stunt om juist aandacht te vragen voor het kappen van regenwoud, blijkt uit onderstaande.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.