Sánchez debuteert in Jupiler League in Ajax-shirt

Reacties

Davinson Sánchez maakt maandagavond zijn debuut in het shirt van Ajax. De Colombiaanse verdediger speelt mee in het eerste Jupiler League-duel van dit seizoen van de Amsterdamse beloften met FC Emmen.

Sánchez debuteert in Jupiler League in Ajax-shirt

Sánchez tekende onlangs een vijfjarig contract in Amsterdam, maar Ajax moest nog even op de verdediger wachten. Het talent maakte met zijn club Atlético Nacional eerst het toernooi om de Copa Libertadores af. Sánchez won dat toernooi met zijn club, waarna hij enkele dagen later in Nederland arriveerde.

Behalve Sánchez doen meer spelers van de eerste selectie vanavond mee, zoals Vaclav Cerny en Donny van de Beek. Overigens verwacht hoofdcoach Peter Bosz komende woensdag weer een fitte eerste selectie tot zijn beschikking te hebben. Amin Younes is nagenoeg hersteld van zijn liesblessure en zal woensdag weer bij de groepstraining aansluiten.

De VI Seizoengids 2016-2017

Koop de VI Seizoengids 2016-2017 om alles te weten over het nieuwe voetbalseizoen en ontvang gratis de cd De Grootste Voetbal Hits cadeau. De seizoengids kost 8,50 euro en is te bestellen in de VI Webshop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.