Ajax ook zonder Younes bij competitiestart tegen Sparta

Reacties

Amin Younes mist ook de eerste competitiewedstrijd van Ajax. Trainer Peter Bosz heeft de Duitse vleugelspits niet opgenomen in zijn negentienkoppige wedstrijdselectie voor het uitduel met Sparta Rotterdam.

Ajax ook zonder Younes bij competitiestart tegen Sparta

Younes was er door zijn liesblessure woensdag ook al niet bij toen Ajax zich in Griekenland verzekerde van een ticket voor de play-offs van de Champions League. Daley Sinkgraven en Vaclav Cerny ontbraken bij de return tegen PAOK Saloniki eveneens, maar mogen wel mee naar Het Kasteel.

Dat gaat bij de eerste Eredivisie-wedstrijd van Ajax ten koste van Matthijs de Ligt. De zestienjarige verdediger debuteerde afgelopen week in de wedstrijdselectie, maar Bosz heeft hem zondagmiddag om 14.30 uur niet nodig tegen promovendus Sparta. Ook aanwinst Davinson Sánchez is er nog niet bij.

Wedstrijdselectie Ajax voor uitduel met Sparta: Jasper Cillessen, Diederik Boer; Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Heiko Westermann, Nick Viergever, Mitchell Dijks; Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Nemanja Gudelj, Donny van de Beek; Anwar El Ghazi, Vaclav Cerny, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg, Richairo Zivkovic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.