Ajax zonder Younes in cruciaal CL-duel met PAOK

Reacties

Trainer Peter Bosz kan woensdagavond niet over Amin Younes beschikken in de uitwedstrijd van Ajax tegen PAOK Saloniki. De Duitser kampt met liesklachten en reist niet met de selectie mee naar Griekenland voor de return in de derde voorronde van de Champions League.

Ajax zonder Younes in cruciaal CL-duel met PAOK

De 22-jarige buitenspeler viel in de heenwedstrijd nog in, maar kon het verschil niet maken. Ajax kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel in eigen huis. Ajax

De Colombiaanse aanwinst Davinson Sánchez zit wel bij de 21-koppige selectie. De nieuwe verdediger zal nog niet in actie komen tegen de Grieken, maar kan alvast kennismaken met zijn nieuwe collega's. Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj zitten ook weer bij de selectie. Laatstgenoemde ontbrak in de heenwedstrijd vanwege een schorsing, Bazoer was geblesseerd.

De wedstrijd in het uitverkochte Toumbastadion begint woensdagavond om 20.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor.

De selectie van Ajax:
Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Davinson Sánchez, Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi, Daley Dinkgraven, Davy Klaassen, Heiko Westermann , Mateo Cassierra, Lasse Schöne, Andre Onana, Kasper Dolberg, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Donny van de Beek, Diederik Boer, Mitchell Dijks, Matthijs de Ligt, Richairo Zivkovic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.