Rugblessure velt Wijnaldum opnieuw, Depay onzeker

Reacties

Georginio Wijnaldum moet opnieuw toekijken bij PSV. De aanvoerder hervatte deze week de training na zijn griepaanval, maar heeft wederom last van een rugblessure. Hij mist daardoor het competitieduel van zaterdag op bezoek bij Go Ahead Eagles.

Rugblessure velt Wijnaldum opnieuw, Depay onzeker

Het is niet bekend hoelang Wijnaldum uit de roulatie is. Hij maakte enkele weken geleden al zijn rentree bij Jong PSV tijdens het competitieduel met Helmond Sport (3-0 zege). In Eindhoven speelde de 23-jarige middenvelder een helft mee en luisterde zijn terugkeer op met een doelpunt. Een rentree in de hoofdmacht leek aanvankelijk een kwestie van tijd.

Zover kwam het tot op heden nog niet. Een griepaanval stond een rentree van Wijnaldum tijdens de competitiewedstrijden tegen Heracles (2-1 overwinning) en NEC (2-0 overwinning) in de weg. Deze week keerde Wijnaldum terug op het trainingsveld, maar hij bleek nog niet volledig hersteld van de rugblessure.

De drievoudige international van Oranje speelde op 14 september vorig jaar zijn laatste wedstrijd in het eerste team van de Eindhovenaren. Tijdens het competitieduel met FC Twente (2-2) liep Wijnaldum een rugblessure op die hem veel langer aan de kant hield dan aanvankelijk werd verwacht. Wijnaldum speelde dit seizoen zes competitieduels voor PSV, waarin hij vier keer scoorde.

Waar trainer Phillip Cocu een streep kan zetten door de naam Wijnaldum is het meespelen van Memphis Depay nog onzeker. De aanvaller van PSV kampt met een teenblessure en wordt zaterdag getest in het hotel waar de Eindhovenaren zich voorbereiden op het duel in Deventer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.