Wijnaldum moet rentree bij PSV uitstellen door griep

Reacties

Georginio Wijnaldum ontbreekt vrijdagavond in de selectie van PSV voor het thuisduel met Heracles Almelo. De 23-jarige middenvelder maakte maandag na lang blessureleed zijn rentree bij Jong PSV, maar is geveld door griep.

Wijnaldum moet rentree bij PSV uitstellen door griep

Donderdag liet PSV-trainer Phillip Cocu nog in het midden of Wijnaldum tegen Heracles al terug zou keren op de bank. 'Georginio heeft bijna vijf maanden niet gespeeld. We zullen een zorgvuldige afweging moeten maken', luidde de verklaring van Cocu.

Een dag later blijkt dat het duel met Heracles nog te vroeg komt voor de PSV-aanvoerder, die voor het laatst in actie kwam op 14 september tegen FC Twente (2-2). Vervolgens zat hij maandenlang in de lappenmand door een rugblessure.

Behalve Wijnaldum ontbreekt ook Tim Matavz. De Sloveense spits leek op weg naar Rubin Kazan, totdat de medische keuring de Russische club aan het twijfelen bracht. Cocu liet Matavz vanwege die 'moeilijke situatie' daarop uit zijn wedstrijdselectie. Ook Zakaria Bakkali ontbreekt opnieuw; Florian Jozefzoom neemt wél plaats op de bank.

Cocu heeft geen verrassingen in zijn basisformatie. Karim Rekik keert terug van een schorsing, waardoor Jorrit Hendrix weer plaatsneemt op de bank. De overige tien spelers zijn hetzelfde als afgelopen zaterdag tijdens de 3-2 thuiszege op FC Twente.

Opstelling: Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Park, Hiljemark, Schaars; Ruiz, Locadia, Depay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.