Wijnaldum: 'Nog wennen, maar honderd procent pijnvrij'

Reacties

Georginio Wijnaldum kijkt tevreden terug op zijn rentree na vijf maanden blessureleed. De middenvelder speelde een helft mee met Jong PSV en luisterde zijn terugkeer op met een doelpunt.

Wijnaldum: 'Nog wennen, maar honderd procent pijnvrij'

'Het was vooral genieten omdat ik vijf maanden bijna niets heb kunnen doen', zegt Wijnaldum op de website van PSV. 'Het is goed gegaan, alleen merk ik wel dat mijn lichaam moet wennen aan het spelen van een wedstrijd. Maar ik ben honderd procent pijnvrij.'

Jong PSV won de streekderby met Helmond Sport (3-0) mede dankzij de openingstreffer van Wijnaldum. De 23-jarige aanvoerder van PSV speelde alleen mee in de eerste helft met de beloften, al hoopt hij op korte termijn weer in actie te komen in het eerste. 'Als het aan mij ligt zo snel mogelijk, maar de trainer bepaalt', stelt de drievoudige Oranje-international.

Wijnaldum speelde dit seizoen pas zes competitiewedstrijden in de ploeg van trainer Phillip Cocu en was daarin vier keer trefzeker. Komende vrijdag ontmoet PSV in eigen huis Heracles Almelo. Of Wijnaldum dan al van de partij is nog niet bekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.