Roma heeft Iturbe terug, ook Florenzi in selectie

Reacties

Juan Manuel Iturbe maakt donderdag mogelijk zijn rentree in het uitduel met Feyenoord in de Europa League. De 21-jarige Argentijn kwam deze maand nog niet in actie namens AS Roma.

Roma heeft Iturbe terug, ook Florenzi in selectie

Op zaterdag 31 januari liep Iturbe thuis tegen Empoli (1-1) een knieblessure op, waarna hij bijna vier weken uit de roulatie was. De van Hellas Verona overgenomen Argentijn kwam dit seizoen tot 21 officiële wedstrijden namens de Giallorossi, waarin hij drie keer scoorde.

Ook Alessandro Florenzi behoort tot de selectie van AS Roma. De middenvelder liep zondag op bezoek bij Hellas Verona (1-1) nog een enkelblessure op, maar reist toch af naar Rotterdam. In het thuisduel met Feyenoord van donderdag kwam Florenzi een kwartier voor tijd als invaller in het veld.

AS Roma-trainer Rudi Garcia kan tegen Feyenoord nog niet beschikken over Maicon. De 33-jarige rechtsback heeft nog altijd te veel last van een knieblessure, waardoor hij niet in actie kan komen. Federico Balzaretti, Leandro Castán, Victor Ibarbo en Kevin Strootman zijn ook nog geblesseerd.

Thuis tegen Feyenoord kwam AS Roma vorige week niet verder dan 1-1. Donderdag vanaf 21.05 uur staan beide ploegen opnieuw tegenover elkaar in De Kuip. Inzet is een ticket voor de achtste finale van de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.